Det damp ner ett litet paket idag. Eller rättare sagt; jag fick hämta ett litet paket som var adresserat till mig. Från Renée Voltaire. Alltså, det bubblar fortfarande av glädje i kroppen när jag tänker på att jag har fått ett paket från Renée Voltaire – utan att beställa något. Renée Voltaire vet vem jag är. Eller rättare sagt: Camilla på Renée Voltaire känner till Ias vilda matblogg. Det är stort. Jag är så glad och stolt att jag bara måste få citera det medföljande kortet:

Hej Carina!

Vi fick tips om din fina blogg och tänkte att du kanske vill laga något gott med våra kryddoljor!

Vänliga hälsningar Camilla

Ja tack Camilla! Det vill jag gärna! eller rättare sagt: Det har jag redan gjort. Idag blev det lchf-pasta med Renée Voltaires spice is nice chili kryddolja och Lasses älgfärssås Bolognese till middag. Se kategori Älg.

För er som inte vet vem Renée Voltaire är kan jag berätta att hon är den ena av systrarna Voltaire, som haft flera caféer och restauranger i Stockholm. De har även skrivit kokböcker. Renée Voltaire är nu ett eget varumärke med mycket ekologiska produkter.

Med stor tveksamhet startade jag min blogg för en och en halv månad sedan. Vem vill läsa vad jag skriver? Vad har jag att dela med mig när det gäller matlagning? tänkte jag med Jante flinande på ena axeln. Peppad av vänner satte jag i alla fall igång. Och idag fick jag ett kvitto på att det jag gör duger. Så känns det faktiskt. Det jag gör duger!

Tack Camilla och Renée Voltaire! You just made my day!smiley